de-goyer-alkmaar-exterieur-2-1
3407_degoyer_int_d1_01-1
de-goyer-alkmaar-exterieur-5-1
3407_degoyer_int_c2_01-1
de-goyer-alkmaar-exterieur-4-1
3407_degoyer_int_a1_01-1
de-goyer-alkmaar-exterieur-1-1
3407_degoyer_int_p5_01-1
de-goyer-alkmaar-exterieur-3-1
3407_degoyer_g4_03-1
 • gelijkvloers
  appartementen
 • 54 tot 151 m²
 • Penthouse: 216m²
 • zonnepanelen
 • duurzaam
 • moderne installaties
 • hoogwaardige
  badkamer
 • eigen buitenruimte
 • eigen parkeerplaats


Kies hier je
woning


Benieuwd waar een woning zich precies bevindt in het plan? Bekijk dan hier de speciale Woningzoeker met het complete aanbod van de woningen in De Goyer.

Comfortabele
woningen

De Goyer biedt royale, comfortabele appartementen voor senioren en prettige, compactere appartementen voor starters. De grotere appartementen hebben grote woonkamers en badkamers. Alle appartementen hebben veel buitenruimte, de balkons met hun fraaie balkonhekken lopen over de hele breedte van de woning. Onze adviseurs begeleiden je met het uitzoeken van jouw keuken.

Start Smart

Al eens gehoord van Start Smart? Onze adviseurs bieden je keuze uit vijf pakketten met interieurstijlen waaruit je je keuken, vloer- en wandafwerking opbouwt. Helemaal in je eigen smaak. Hou je van modern, industrieel, vintage of landelijk? Of een combinatie daarvan? Maak je keuze, en bij oplevering is je woning startklaar. Alleen nog even je meubels erin zetten. Lekker makkelijk.

Duurzaam

De appartementen in De Goyer zijn uitgerust met duurzame installaties. Voor deze installaties (het WKO systeem en de individuele warmtepomp) ontvang je een gebruikersovereenkomst van Eteck, de leverancier van duurzame energie. De installaties worden aangeboden met een leasecontract: je betaalt een maandelijks bedrag voor onderhoud en hebt er verder geen omkijken naar.

“Nieuwe bewoners kunnen straks op loopafstand alle huisartsenzorg krijgen, die ze nodig hebben. Een prettige service.“

Mick Hijdendaal,
HUISARTS

Financieel advies op maat

De Rabobank denkt in alle situaties graag met je mee. Voor de doelgroepen: Starters, senioren, doorstromers en huurders hebben we diverse uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Rabobank Hypotheek. Vraag hieronder een financiële check aan of kijk bij downloads naar onze flyers met onze contactgegevens. We helpen je graag je droomappartement in De Goyer te realiseren!
Financiële Check t.b.v. De Goyer (rabobank.nl)